PDA

View Full Version : c4 question



ashz
14-11-2008, 04:54 PM
anyone know if you can turbo the c4 150bhp vts engine?

c2v12
14-11-2008, 06:18 PM
can turbo anything with the right amount of money

ashz
14-11-2008, 11:34 PM
lol goood answer :P
il have a check on the c4 forums i think :D
wonderin if i can still use the same runnin gera etc :D

c2v12
15-11-2008, 02:33 PM
all the running gear would be good for the 300hp mark same as 306 etc
i'd be the same old story with the c4 as the c2 it'd be the canbus/multiplex side.

ashz
15-11-2008, 03:09 PM
3wicked :D 300 i think is a bit too much for the moment :P